Friday, February 25, 2011

~AgaIn... MaLanG mMg TakDe BaU...~

hmm.. ape laa nasib aku kali ni.. huhu
tadi kul 11 ade claz EOP (claz encik azman yg sexayy..wakaka)
ok pas claz kununnye aku nk bwk cik ieyla ngn cik wawa pi BP Dang Wangi tuk amik statement yg kes ari tu..
tapi bile pk balik sempat kot.. coz claz ktorg abis kul 12.30... then makcik 2 org ni plak ade claz kul 3.. huh tk sempat tuh... ermm takpe laa kt wat appointment ngn insp norazmi nxt time ye...
so bile tak jd tu kito org cdg nk p SOGO laa..(hehe..ade Sogo warehouse clearance sale)
 
then ktorg pon vroo0o0o0mmm p sana..
cik wawa ckp jom kt lalu highway...okeyh jom...(biasa lalu jln lame je)
tp len pulak jdnye.. tup2 ade road block laa.. ayyark poning den..tetibe tpikir.."en. p**** ni tak p solat jumaat kah???" coz time tu dah kul 1 kowtt... hmm lantak die laa..maybe alasan dorg.."saya hanya menjalankan tugas cik" erm tul jgak tu.... ok takpe2..
pastu dah nk dekat ngn bulatan pahang tu jem punye laa terukk... adusshhh... ade laa 15minit kitorg bertapa lam kete haku yg sedia panas nihhh!
nk dijadikan cite.. cik ieyla tetiba ckp ade asap kuar dr kete..hah sudahh!! tetiba tgk meter temperature... sahh!! mmg high giler.. aku ni cam biasa ar terus panic (sume org da taw dah..hehe).. giler ko tk panic.. tk pernah kot jadi cmtu.. then smpat lg makcik 2 org tu borak ngn pakcik kete sblh... yele sume pompuan kan.. so tak taw nak wat pe... hmm pakcik tu ckp ktorg cr workshop kt area pekeliling...okeyhh bile sume kete dah gerak... aku dgn penuh debarannye trus start engine kete then pegi ke pekeliling.. fuhhh dpt je parking.. lega ckit rase...
then... kitorg bkn g cr workshop pon... kitorg sambar LRT dlu..hehe sogo tgh tunggu tu..hehe.. kete kite settle pasni... then nek LRT p sogo.. tepat kul 2 kitorg smpai...
wahh sempat try baju tu... tp ktorg duk kat sogo 1/2 jam je.. hehe ok la dpt baju selai sowg... 
pas bayar2 sume... baru teringat ktorg ni lom mkn lg.. jam dah pon kul 2.30 time tu.. fuhh laparr wooo...
then ktorg sempat le beli hot & roll... ermm sedap2.. kenyang perut suke hati.. hehe
 

ok.. dah settle sume kat Sogo.. kitorg pon nk tolak balik dah.. hmm benda yg paling penting skrg ni ialah dptkn air.. so beli le mineral water 1 botol besar.. emm cube isi dlu.. then tgk temperature da tak naik lg.. ho0rrayy.. kami leh pulang.. huh.. lum abis azab lg nih.. nk kene anta makcik 2 org p claz lak.. tepakse le sy pecut selaju yg sy mampu.. hehe
akhirnye kami selamat tiba di UIA tepat jam 3.25 kowtt... so sori laa cyg2 ku semua.. sebab kamu da lambat p claz...hehe
so moral of da story... nk nek kete tu cek dulu air tu ade ke tak.. minyak cukup ke tak..angin tayar cukup ke tak (selama ni aku tk penah amik tau pon pasal benda ni.. main bwk je ).. pastu.. kalo nk beshoping tu jgn pilih time org nk solat jumaat sbb jem..lagi2 kalo time constraint... hehe tata...
p/s: cr to en google.. 

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete